تبدیل ویزای دانشجویی به تحقیقاتی

 پیرو سوالات متداوم دانشجویان در خصوص تبدیل ویزای دانشجویی مقطع فوق لیسانس به تحقیقاتی مراحل امر جهت اطلاع رسانی دقیق به استحضار می رساند

شرایط:

فارغ التحصیل دوره فوق لیسانس یکی از دانشگاههای مورد تایید دولت هندوستان

دارا بودن ویزای دانشجویی

مدارک لازم

(کلیه مدارکی که ماسبق در ایران به سفارت هند تحویل داده میشد اعم از:)

ریز نمرات و مدرک لیسانس و فوق لیسانس

نامه ان.ا.سی از دانشگاه (در مقطع فوق لیسانس)

پذیرش دکتری

پروپزال تایید شده توسط استاد راهنما

Affiliation Letter with the signature of University Registrar

۶ قعطه عکس

Consent Letter from Supervisor with Proposal title

کپی پاسپورت

کپی ویزای دانشجویی قبلی

کپی دفترچه و حساب بانکی بهمراه نامه ضمانت مالی

و غیره

نحوه اقدام

دانشجویان فقط تنها با در دست داشتن مدارک کامل باید ابتدا به اف.آر.ا یا اف.آر.آر.ا منطقه خود جهت تشکیل پرونده مراجعه نمایند، در بسیاری از ایالات نیازی به حضور در وزارت کشور هند در دهلی وجود ندارد و همه مراحل از طریق پلیس آن ایالت انجام می پذیرد ولی در صورتی که پلیس خود اعلام نماید باید به وزارت کشور در دهلی مراجعه نمود، باید بصورت زیر انجام شود

 در این صورت:

ابتدا از طریق لینک زیر باید بصورت آنلاین برای حضور وقت قبلی گرفته شود که این زمان روزانه بین ساعت ۱۰-۱۲ می باشد

http://passport.gov.in/vfc/

(در صورت عدم امکان زمان گیری بصورت حضوری روزانه بین ساعت ۱۰-۱۲ مراجعه شود)

سپس فرمهای زیر دانلود و تکمیل گردد

http://mha.nic.in/pdfs/visaform.pdf

http://mha.nic.in/pdfs/new_applicaton_form_visa.pdf

آدرس وزارت کشور هند در دهلی نو

Visa Facilitation center of the Foreigners Division has shifted from Jaiselmer House to NDCC-II Building, JAI SINGH Road, OFF Parliament Street, Near Jantar Mantar, NEW DELHI – 110001

Visa facilitation center will be Functional from Monday-friday 10:00 AM- 12 PM (Except Holidays).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Website is Protected by WordPress Protection from eDarpan.com.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.