مشمولین نظام وظیفه

مشمولین نظام وظیفه

 

 

 

 

 

آقايان 17 ساله توجه كنند!!!

متولدین هر سال مطابق با جدول زیر مجازبه خروج از کشور میباشند

سال تولد

آخرین مهلت خروج

1371

پایان 1388

1372

پایان 1389

1373

پایان 1390

1374

پایان 1391

چنانچه وقت كافی داريد و تا اخراسفند ماه مشمول نميشويد ميتوانيد از پذيرش تحصيلی برای يكی از رشته های دانشگاهی يا سال آخر دبيرستان استفاده كنيد و به هند عزیمت کنید. در ضمن با توجه به استقرار مدرسه ایرانی و برگزاری امتحانات مقاطع مختلف از جمله پیش دانشگاهی در کلیه رشته ها از امکانات این مدرسه استفاده نموده و دوره پیش دانشگاهی را بگذرانید و یا اینکه تا اسفند ماه در ایران بمانید نیمی از دوره پیش دانشگاهی را بگزرانید و در اسفند ماه با گرفتن پذیرش زبان به هند آمده و در مدرسه ایرانیها ثبت نام نموده و در امتحانات پیش انشگاهی شرکت نمایید. طبق ضوابط به افرادی که پذیرش تحصیلی از دانشگاههای خارج از کشور داشته باشند معافیت تحصیلی تعلق میگیرد .

میزان  ودیعه برای مجوز خروج از کشور برای سفرهای زیارتی چک به مبلغ ۱۵ میلیون تومان و برای سفرهای علمی کوتاه مدت ۵ میلیون تومان نقد و برای تحصیل در دانشگاههای خارج از کشور مبلغ ۱۵ میلیون تومان نقد بهمراه ضمانتنامه بانکی یا وثیقه ملکی می باشد.

* ضمانتنامه همه بانکها با هماهنگی امور مالی سازمان نظام وظیفه عمومی ناجا معتبر می باشد.

* هیچ مشمول غایبی به هیچ وجه مجاز به خروج از کشور نمی باشد.

مدت خروج از کشور به منظور فرصت مطالعاتی برای دوره های فوق لیسانس ۶ ماه و دکترا یکسال می باشد.

مجوز خروج به مقصد کشورهای زیرصادر می شود

۱- تمامی کشورها به منظور سفر علمی به جز فلسطین اشغالی

۲- کشورهای زیارتی (عراق، سوریه و عربستان)

نحوه خروج از کشور متعهدین خدمت به سازمان ها ( نفتکش، کشتیرانی، هواپیمایی، آموزش و پرورش و قوه قضائیه،. . .) با درخواست سازمان مربوط پس از طی دوره آموزش نظامی و تعهد سازمان مربوط به مبلغ ۱۵ میلیون تومان خروج این افراد ممکن میباشد.

نحوه خروج از کشور ورزشکاران اعم از دانش آموز و دانشجو با درخواست سازمان تربیت بدنی در صورت نداشتن غیبت و تضمین لازم از سوی فدراسیون مربوطه امکان خروج ورزشکاران مشمول ممکن می باشد

نحوه خروج از کشور فرزندان مامور ثابت دولت در خارج از کشور با تائید ماموریت از طرف وزارت امور خارجه و  به شرط نداشتن غیبت و سپردن تضمین از سوی سازمان مربوطه همراهی فرزندان مامورین ثابت دولت در خارج از کشور تا پااین ماموریت والدین امکان پذیر می باشد.


18 نظر در مورد "مشمولین نظام وظیفه"

  1. shahryar musavi · June 2, 2012 at 7:54 am · Reply

    salam va khste nabashin be shoma dostane aziz!man moshkele diplom daram ham moshkele sarbazi be nazare shoma donbale kodom yekiro begiram ke betonam vase dorehaye zaban biyam hend? mamnon misham age rahnamayim konin!

    • iran2india · June 7, 2012 at 11:11 pm · Reply

      شما برای خروج از ایران حتما باید مشکل خدمت خود را حل نمایید شما در هند می توانید در کنار دوره زبان در مدارس ثبت نام نموده و دیپلم خود را اخذ نمایید.

  2. arash · November 21, 2012 at 8:59 am · Reply

    SALAM
    man mikham va3 arshad eghdam konam.bayad va3 vasighe 15 toman +sanade khune bezaram?
    nemishe faghat sanad khune gozasht?

    • iran2india · February 6, 2013 at 9:52 am · Reply

      لطفا به سایت پلیس ایران مراجعه فرمایید.
      تا اطلاع قبلی هر دو را می خواست

  3. Farogh · February 12, 2013 at 2:16 pm · Reply

    با سلام من 19 سال دارم و فوق دیپلم کامپیوتر دارم آیا برای ادامه تحصیل در خارج از ایران باید حداقل مدرک کارشناسی داشته باشند یا با همین مدرک هم میتوانم وثیقه بذارم و در خارج تحصیل کنم.

    • iran2india · February 16, 2013 at 7:43 pm · Reply

      با همین مدرک نیز برای خروج می توانید اقدام کنید

  4. jaber · August 6, 2013 at 10:58 am · Reply

    barae doctora mkham biam hend .mashmule khedmatam hastam.alan moafiete tahsili daram baiad chekar konam~?

    • iran2india · September 1, 2013 at 5:13 pm · Reply

      بعد سربازی اقدام نماییدبهترین راه می باشد

  5. arash A · November 22, 2013 at 5:50 pm · Reply

    با سلام من 19سال دارم ومعافیت تحصیلی دارم میخاستم ببینم میتونم با ویزای توریستی برای ثبت نام در رشته دندانپزشکی دانشگاه های شهر بنگلور اقدام کنم؟ مشکلی از نظر برنگشتن به ایران ندارم
    با تشکر

    • iran2india · November 24, 2013 at 12:44 pm · Reply

      می توانید با ویزای توریستی به هند عزیمت نموده و پس از دریافت پذیرش دندان به ایران دوباره برگشته و با ویزای دندان به هند عزیمت نمایید

  6. امیر · March 3, 2014 at 10:10 am · Reply

    سلام
    حدود 2ماه در ارمنستان هستم. از طرف شرکت کامپیوتری در هندوستان برای یک دوره آموزشی یک ماهه دعوت شدم. در حال حاضر نمی توانم به ایران بیایم و ویزا برای کشور هندوستان دریافت کنم. سوال من این است که آیا می توانم از سفارت هندوستان در ارمنستان ویزا اخذ نمایم؟ اگر جواب منفی است حضور من در سفارت هندوستان در تهران ضروری است؟یا پدرم میتواند به سفارت شما در تهران برای اخذ ویزا مراجعه کند؟ در این صورت چه مدارکی از من باید را پدرم باید به سفارت شما ارایه کند؟

    • iran2india · May 3, 2014 at 7:56 pm · Reply

      می توانید از همان ارمنستان اقدام نمایید

  7. hossein · April 12, 2014 at 6:32 am · Reply

    با سلام وخسته نباشید من متولد1375هستم و خرداد ماه امسال یاjuneهجده ساله میشم میخواستم بپرسم که من میخوام برای ادامه تحصیل در مقطع کارشناسی فیزیوتراپی به هند برم اول باید معافیتم رو از خدمت بگیرم یا میشه چیزی وثیقه گذاشت وبرای تحصیل خارج شد ودوباره برگشت؟ممنون میشم جواب بوید.باتشکرفراوان

    • iran2india · May 4, 2014 at 9:56 am · Reply

      با ما تماس بگیرید 09350666082

  8. شهریار ربانی · September 28, 2014 at 6:13 pm · Reply

    سلام من دانشجوی ترم اولم میخواستم برای تحصیل دندون به هند برم شرایطش چیه شنیدم تااخر درسم نمیتونم بیام گذرنامم دارم دوسال وقت داره بعدا اونجا میتون گذرناممو تمدید کنم.

    • admin1 · October 25, 2014 at 10:08 am · Reply

      سلام
      شما اگر مشمول دوره سربازی هستید اگر از کشور خارج شوید برای ورود دچار مشکل خواهید بود

  9. مهدي · October 3, 2014 at 4:44 pm · Reply

    سلام خسته نباشيد من الان دارم سال چهارم تجربي ميخونم چند ماه ديگه هم مشمول خدمت ميشم ميخواستم بدونم بعد از اتمام سال تحصيلي ميشه ويزاي تحصيلي هند رو گرفت يا حتما بايد خدمت رفته باشم؟

    • admin1 · October 25, 2014 at 10:48 am · Reply

      سلام
      قبل از مشمول شدن میتوانید از کشور خارج شویدبسته به تاریخ تولد و تاریخ شروع کلاسها
      با شماره 09350666082 تماس بگیرید

سوالات و نظرات خود را اعلام فرمایید