ٍEnglish Language Courses in Malaysia | دوره های زبان انگلیسی در مالزی

بهترین انتخاب برای

دوره های زبان انگلیسی

در مالزی

کشوری با هزینه های زندگی همسطح با ایران

برای دانشجویان و دانش آموزانی که قصد ادامه تحصیل به زبان انگلیسی در کشور مالزی و یا دیگر کشورهای دنیا را دارند، دوره های زبان در مالزی بستر مناسبی را فراهم کرده است. هر ساله تعداد زیادی از دانشجویان و یا دانش آموزان ایرانی برای فراگیری زبان انگلیسی به مالزی وارد می شوند. مالزی، کالج های زبان زیادی دارد که اهم آن ها به شرح زیر است:

  1. کالج زبان بریتیش کانسل(British Council)
  2. کالج زبان لندن(London)
  3. کالج زبان ای ال ای سی(ELEC)
  4. کالج زبان آسم(Awesome)
  5. کالج زبان ای ام اس(EMS)
  6. کالج زبان ای ال اس(ELS)
  7. کالج زبان آی مک(IMEC)

نکته : یکی از بهترین انتخاب ها برای شروع تحصیل در مالزی و دیگر کشور های دنیا از جمله استرالیا، گذراندن دوره های زبان انگلیسی در مالزی است، به دلایل زیر:

۱)   در تمام مدت سال می توانید اقدام به اخذ پذیرش کنید.

۲)   با کمترین ریسک می توانید به یک کشور خارجی سفر کرده، امکانات و دانشگاه های آن را از نزدیک بررسی کنید و در صورت تمایل، جهت ادامه تحصیل در رشته دلخواه تان پذیرش بگیرید.

۳)   تعدادی از دانشجویان خارجی، خصوصاً آن دسته که با زبان انگلیسی آشنایی کمتری دارند، می بایست مدتی را جهت کسب مهارت و تسلط بیشتر به این زبان به فراگیری و تمرین جدی تر آن اختصاص دهند.

۴)   قرار گرفتن در محیط شهر و اجبار برای صحبت کردن به زبان انگلیسی در کشور مالزی که سهم مهمی در یادگیری زبان انگلیسی دارد.

نکته : پذیرش در دوره های زبان انگلیسی در هر زمانی از سال امکان پذیر است .


این دوره ها توانایی شما را در بخش های زیر بهبود و ترقی می بخشند :

خواندن روان و مهارت شنوایی.

قدرت بازگو کردن مطالب و نظرات مختلف از طریق گفتار و نوشتار.

توانایی یاد گیری زبان به صورت مستقل.

قدرت شرکت در مباحث و گفتگو ها.

دوره های زبان در مالزی بدین صورت برگزار می گردد:

هر ترم یک ماهه است و در هر ترم زبان آموزان، ۵ روز در هفته یعنی روز های دوشنبه تا جمعه کلاس دارند.

زیان آموزان در روز، به مدت ۵ ساعت کلاس دارند که شامل کلاس های اسپیکینگ(مکالمه)، رایتینگ(انشا) و کتاب درسی است.

در کنار کلاس ها، اردو های تفریحی و برنامه های متفرقه دیگر نیز برگزار می شود.

در پایان هر ترم نیز امتحان به دو صورت برگزار می گردد: امتحان اسپیکینگ به صورت جدا و امتحان از کتاب درسی و رایتینگ به صورت همزمان با هم.

مراحل اخذ ثبت نام و اخذ ویزای دانشچویی برای دوره های زبان در مالزی

۱-مرحله اخذ پذیرش از کالج

۲-مرحله اخذ ویزای دانشجویی

۳- رزرو خوابگاه

۴-دریافت ویزای سوشیال دو ماهه

۵-مرحله ساپورت

۶-ثبت نام نهایی در کالج

۷-انجام ازمایشات پزشکی بعد از ورود و درج ویزای دانشجویی در پاسپورت

مدارک لازم برای اخذ پذیرش از کالج:

۱- صفحه اول پاسپورت

۲- دو قطعه عکس رنگی با زمینه سفید و تمام رخ .

مدارک لازم برای اخذ ویزای دانشجویی : بعد از اخذ پذیرش مدارک زیر برای اخذ ویزای دانشجویی لازم است:

۱- اسکن تمام صفحات پاسپورت

۲- مدرک دیپلم و ریز نمرات ( هم ترجمه شده با تایید دادگستری و هم فارسی )

۳- فرمهای تکمیل شده معاینات پزشکی

۴- رسید هزینه اخذ ویزا .

بعد از دریافت مدارک بالا تقریبا ۴۵ روز زمان میبرد نامه تاییدیه ویزای شما صادر شود. بعد از صدور نامه تاییدیه ویزا به ایمیل شما ارسال می شود  که نام این نامه VDR یا VAL است.

دریافت ویزای سوشیال دو ماهه ورود به مالزی از سفارت مالزی در کشور محل اقامت: بعد از گرفتن نامه پذیرش در مرحله اول و نامه تاییدیه ویزا در مرحله دوم  می بایست مدارک زیر را به سفارت مالزی  ببرید و درخواست ویزای سوشیال دو ماهه کنید

۱- نامه پذیرش از کالج که در مرحله اول دریافت کردید

۲- نامه تاییدیه ویزا (‌ VAL ) که در مرحله دوم دریافت کردید

۳- اصل و کپی پاسپورت

۴- دوقطعه عکس رنگی با زمینه سفید

۵- بلیط یک طرفه و یا دو طرفه به مالزی

۶- نامه تامین مالی ( موجودی حساب ) به مبلغ ۸ میلیون تومان

بعد از تحویل مدارک بالا به سفارت تقریبا ۷ الی ۱۰ روز کاری ویزای سوشیال شما صادر می شود. سپس می توانید تحویل بگیرید و به مالزی سفر کنید.

مرحله ساپورت : کلیه دانشجویان خارجی که با ویزای دانشجویی وارد مالزی می شوند بعد از رسیدن به فرودگاه مالزی نمی توانند از فرودگاه خارج شوند و از قبل باید هماهنگی های لازم را انجام بدهید که نماینده کالج در روز رسیدن شما به فرودگاه بیاید و کارهای اداری مربوط به خروج شما از فرودگاه را انجام بدهند و شما را از فرودگاه به کالج منتقل کند.

 ثبت نام نهایی در کالج : در این مرحله ابتدا در آزمون تعیین سطح زبان در کالج شرکت می کنید و بعد از آن  ثبت نام شما نهایی می شود و برنامه کلاسها از طرف کالج به شم ارائه می گردد.

انجام ازمایشات پزشکی بعد از ورود و درج ویزای دانشجویی در پاسپورت: کلیه دانشجویان می بایست دو بار آزمایشات پزشکی را انجام بدهند . یکبار قبل از ورود به مالزی و یکبار هم بعد از آن. در این مرحله آزمایشات پزشکی مورد نظر را در کلینیکی که کالج معرفی می کند انجام می دهید و نتیجه را به همراه اصل پاسپورت به کالج تحویل می دهید سپس کالج اصل پاسپورت شما را به اداره مهاجرت ارسال می کند و ویزای دانشجویی به صورت استیکر در پاسپورت شما درج میشود و اصل پاسپورت به شما تحویل داده میشود .

تماس با ما برای مشاوره و ثبت نام : جهت ثبت نام در کالج  های زبان در مالزی و هر نوع مشاوره در این زمینه می توانید به شماره های درج شده در ادامه تماس حاصل فرمایید و یا به آدرس ایمیل ماphartakgroup@gmail.com پیام بفرستید.

تلفن تماس مستقیم  و کارشناسان ما :

برای اطلاعات بیشتر با ما تماس بگیرید

تلفن تماس:

+۹۸۹۱۲۲۳۱۸۸۰۵
+۹۸۹۳۵۶۶۶۸۸۰۵

 

.جوابگویی در ساعات اداری و از ساعت ۹:۳۰ الی ۱۷:۳۰ هر روز به غیر از پنج شنبه که از ساعت ۹:۳۰ الی ۱۴:۳۰ می باشد

.مشاوره حضوری فقط با تعیین وقت قبلی امکانپذیر می باشد*

 

Join Us at our Telegram Channel (کانال تلگرام ما)-> https://t.me/Phartakgroup 

Join Us at our Instagram Page ( صفحه اینستاگرام ما) -> https://www.instagram.com/Phartakgroup

Join Us at our Facebook Page (صفحه فیس بوک ما)  -> https://facebook.com/Phartakgroup

Join Us at our Twitter Page (صفحه تویتر ما)-> https://twitter.com/Phartakgroup

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Website is Protected by WordPress Protection from eDarpan.com.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.