دوره های کوتاه مدت

دوره های کوتاه مدت

هندوستان کشور بسیار مناسبی جهت غنی سازی اطلاعات در زمینه های مختلف است. تنوع دوره های درسی در دانشگاه ها به همراه دوره های کوتاه مدت، راه را برای علاقمندانی که مایلند دانش خود را گسترش دهند هموار نموده است. در این بخش ما به معرفی پاره ای از دوره های کوتاه مدت که علاقه مندان می توانند در آنها شرکت نمایند ،می پردازیم.

 دوره های کوتاه مدت برای ديپلمه ها

این دوره ها که به Diploma معروف هستند از چند هفته تا ۱ سال به طول می انجامند و در ‏تمامی رشته های مهندسی و علوم پزشکی ارائه می ‏گردند .‏اين دوره ها معمولاٌ بصورت ‏Certificate diploma  یا  ‎diploma مشخص می شوند و بصورتهای زير ‏می توانند باشند.‏

Communication Technology یا Certificate ‎course in digital system

دوره های کوتاه مدت برای ليسانسه ها

این دوره ها که به ‎‏PGD (Post graduate Diplomas) معروف هستند از ‏چند هفته تا ۱ سال ممکن است به طول انجامند به ‏عنوان مثال ‏:

Post graduate diploma in music

۱)  دوره آموزشی خلبانی تجاری

این دوره شامل آموزش تئوری و عملی با استفاده از آخرین فن آوری های روز دنیا می باشد. طول دوره ها ۹ ماه و ۱۲ ماه است. مدارک این دوره ها از طرف مو سسه  San Antonio Texas  آمریکا صادر می شود. علاقمندان میتوانند با اخذ پذیرش زبان انگلیسی وارد هندوستان شده و در حین آموزش زبان در این دوره ها هم شرکت نمایند.

۲)  دوره های کوتاه مدت آکادمی فیلم و تلویزیون آسیا

۱-۲- دوره های سه ماهه

الف) خبرنگاری، تولید و کارگردانی تلویزیونی

ب) ضبط و تنظیم صدا

ج) تکنیک های نور و دوربین

د) گرافیک تلویزیونی و انیمیشن

ه) خبرنگاری و عکاسی

و) ضبط صدا و تولیدات رادیویی

ز) برنامه ریزی و تحقیق رسانه ای

۲-۲- دوره های یک ساله (دیپلم ارشد- PGD)

الف) فیلم و تولیدات تلویزیونی

ب) خبرنگاری و عکاسی

ج) مدیریت رسانه

د) خبرنگاری و ارتباطات رسانه ای

ه) تکنولوژی نور و دوربین

و) بازیگری فیلم و سینما

علاقمندان میتوانند با اخذ پذیرش زبان انگلیسی وارد هندوستان شده و در حین آموزش زبان در این دوره ها هم شرکت نمایند.

۳)  دوره مدیریت صادرات و واردات (Diploma in Export-Import Management)

این دوره شامل آموزش کلی و دقیق اصول و فرایند واردات و صادرات در بازرگانی بین الملل می باشد. این دوره متشکل از سرفصل های بازاریابی بین الملل، مالیه بین الملل، مقررات مبادلات بانکی، ضوابط و مدارک صادرات و واردات بیمه و باربری، مدیریت واردات، سیاست تجارت خارجی به همراه بازدید از بنادر مهم به عنوان مطالعه موردی می باشد. نظر به ارائه این دوره به زبان انگلیسی، فارغ التحصیلان می توانند بازار کار مناسبی در این حوزه پیدا نمایند.

طول این دوره چهار و نیم ماه و شهریه آن ۵۰۰ دلار برای کل دوره می باشد. هر دو ماه یک بار دوره های جدید این دوره برگزار می گردد. علاقمندان میتوانند با اخذ پذیرش زبان انگلیسی وارد هندوستان شده و در حین آموزش زبان در این دوره ها هم شرکت نمایند.

۴)  دوره هوانوردی، میهمانداری و مدیریت خدمات مسافرتی

این دوره در موسسه مشهور فرانکفین برگزار میشود. طول رسمی دوره یک سال و به صورت پاره وقت برگزار میگردد. مدارک این دوره از طرف موسسه Edexcel انگلستان صادره در بیش از ۱۱۰ کشور دنیا معتبر است. داشتن حداقل مدرک پیش دانشگاهی و حداکثر ۲۸ سال سن از شرایط ورود به این دوره است. علاقمندان میتوانند با اخذ پذیرش زبان انگلیسی وارد هندوستان شده و در حین آموزش زبان در این دوره ها شرکت نمایند.

۵)  دوره های کوتاه مدت پزشکی

جهت تحصيل در رشته های پزشكی دوره های كوتاه مدتی وجود دارند كه معمولا زمان طی كردن آنها بسته به رشته انتخابی از چند هفته تا ۲ سال می باشد. ‏رشته هايی همچون بهداشت کودک ، ‏ويروتورمی و کنترل خانواده و … ‏ وجود دارند. مانند : رادیولوژی/ سیتولوژی/ ارتوپدی/ چشم پزشکی/ پوست/ بیهوشی/ پاتولوژی/ قلب و عروق/ بهداشت کودک و …

۶)  یوگا و مدیتیشن

سرزمین هندوستان زادگاه علوم فراحسی در دنیاست. یوگا، مدیتیشن، ذن و هیپنوتیزم در هند دارای مراکز، اساتید و هنرآموزان زیادی است. این کشور همه ساله شاهد ورود بسیار زیاد علاقه مندان به این علوم از سراسر دنیا می باشد. نفوذ این هنر تا بدانجا پیش رفته است که در این کشور دانشگاه ها و کالج های خاصی صرفاً به ارائه این رشته می پردازند و در پایان به فارغ التحصیلان مدارک دانشگاهی لیسانس، فوق لیسانس و دکترا در رشته های علوم فراحسی علی الخصوص یوگا و مدیتیشن اعطا می نمایند.

Osho از معروفترین اساتید یوگا و دارای شهرت جهانی و مراکز آموزشی متعدد در دنیا است که اصلیترین این مراکز با قدمت چندین ساله در شهر پونای هندوستان واقع است .

از طرف ديگر يوگا به معنای نظاره كردن و ديدن ، در نظر گرفته شده كه در نتيجه يوگا علم نظارت خود و خودشناسی است. بدين ترتيب غايت اين دانش آشكار می شود. يعنی واقع شدن در طبيعت اصيل خويش و شكافتن تمامی حجابهای نفسانی . بر همين اساس در باگاواد گيتا ( Bhagavad gita ) اوج يوگا ، رويت ذات درونی از طريق ذهن پاك و خالص شده توصيف گردیده ، و سرانجام يوگا را به معنی ” وصل و يكی شدن ” نيز ترجمه كرده اند كه در آن صورت غرض از انجام تمرينات يوگا آشكار و هويدا می شود. با توجه به اين معنا ، يوگا عبارت است از عملكرد هماهنگ قوای فردی و اتحاد قوای ذهنی ( Chitta shakti ) با قوای حياتی تن و حواس ( Prana shakti ) كه منجر به تلخيص انرژی ، توسعه آگاهی و در نهايت اتحاد با آگاهی متعال خواهد شد.

فواید و ویژگی‌ها :

یوگا فواید و ویژگی‌های گسترده ای دارد. توجه کنید که اگر این ورزش به طور مرتب و از سنین پایین (کودکی) شروع و پی گیری شود، فواید آن چند برابر خواهد شد. از فواید یوگا می توان به نکات زیر اشاره کرد :

تقویت در دقت و تمرکز

تقویت قدرت تخیل و خلاقیت
تقویت اعتماد به نفس و مثبت گرایی
تقویت قابلیت هماهنگی ذهنی با فیزیکی بدن(کنترل بهتر بدنی)
تقویت اعتقاد(اعتقاد به خالق هستی با برانگیختن قدرت اندیشه و آرامش)

لازم به ذکر است که در اکثریت قریب به اتفاق شهرهای هندوستان مراکز آموزشی وجود دارند که علاقه مندان می توانند با ثبت نام در این دوره ها از مزایای آنها بهره مند شوند.

در اینجا به معرفی تعدادی از مراکز آموزشی به همراه جزئیات رشته ها می پردازیم:

نام دوره

شرایط داوطلب

طول دوره

دیپلم یوگا درمانی

فارغ التحصیلان پزشکی               حداکثر سن ۳۵ سال

۲ سال (۴ ترم)                     مرداد- دی / بهمن- تیر

دیپلم یوگا

داشتن لیسانس در هر رشته ای         حداکثر سن ۳۰ سال

۱ سال (۲ ترم)                     مرداد- دی / بهمن- تیر

دوره بازآموزی

متخصصان یوگا / رشته های مربوطه

۱ ماه                                    مرداد / آبان / بهمن / اردیبهشت

یوگا برای بهبود سلامت

آشنایی با زبان انگلیسی

۱ تا ۶ ماه

یوگا برای سالخوردگان

حداقل سن ۵۰ سال

۱ ماه

یوگا برای بانوان

آشنایی با زبان انگلیسی

۱ ماه

درمان بیماری ها

۱ ماه

    • مدارک این دوره ها اکثرا معادل نمی باشند و خود آنها مدارکی ارزشمند صادره از همان موسسه می باشد

  1. سلام
    من میخواهم بدونم از بین شهرهایی که مراکز تحصیلی خوب دارند کدوم هوای خنک تر دارند و همچنین تمیز تر هستند.
    مرسی

  2. سلام مجدد
    آیا اجازه کار در هیچ شهر و هیچ زمینه ای در هند وجود ندارد؟
    آیا امکان اخذ اقامت وجود دارد؟ و بعد از فارغ التحصیلی کاریابی برای کشورهای دیگر به چه صورت انجام میشود؟

    • سلام
      در هند با ویزای دانشجویی مجاز به کار نمی باشید
      اما کارهایی مثل آموزش گیتار آموزش زبان به صورت خصوصی و… می توانید انجام دهید
      و هند از کشورهایی است که شرایط سختی برای اقامت دارد مثلا حداقل ۵ سال در هند باشید و …
      هند کشوری است که به عنوان پل پرواز به سایر کشورها می باشد که پس از فارغالتحصیلی به راحتی می توانید برای اقامت یا … برای سایر کشورها اقدام نمایید

  3. درود
    من در ایران کارشناسی ارشد روانشناسی را خوانده ام، کلاس های آیلتس را در ایران گذرانده ام، اما تاکنون امتحان آیلتس نداده ام. لطفن توضیح بدهید که آیا می توانم وارد کالج زبان هند شوم؟ شرایط ورود و هزینه ی تقریبی و زمان آن را برایم شرح دهید. درضمن، قصدم آن است که پس از پایان مالج و اخذ مدرک زبان در رشته ی هنر ادامه ی تحصیل بدهم. در آن صورت شرایط تحصیلی ام چگونه خواهد بود؟

    با سپاس

    • با سلام
      بله می توانید برای دوره های زبان در هند اقدام نمایید مدارک لازمه برای دوره های زبان ترجمه پیش دانشگاهی با پاسپورت و عکس می باشد و هزینه آن بسته به دوره ۴ ۶ ۱۰ ماهه متغیر و ۳۵۰ و ۶۵۰ و۱۲۵۰ دلار می باشد و پس از دوره می توانید برای دانشگاه مورد نطر و رشته مورد نظر اقدام نمایید

  4. سلام
    برای دوره اموزش خلبانی تجاری که فرمودین ۹تا۱۲ماه
    ۱-هزینه اموزش خلبانی تجاری چقدر است؟
    ۲-ایا با دیپلم فنی هم میشه اقدام کرد؟
    ۳-ایاازمون ورودی خاصی دارد؟ شرایط جسمی خاصی دارد
    ۳- با مدرک اعطایی میتوان درچه کشورهایی مشغول به کار شد؟
    با سپاس بابت راهنماییتون

    • هزینه آن زیاد می باشد و حدود ۱۰۰ هزار دلار می باشد وبا دیپلم فنی نیز می توان اقدام نمود و از شرایط جسمانی خوبی باید برخوردار باشید و آزمون ندارد و با مدرک آن در تمامی کشور ها می توانید اقدام کنید به غیر از ایران

    • سلام
      می توانید برای دوره پی جی آن اقدام نمایید که طول دوره ۱ یا ۲ سال می باشد بسته به پی جی و هزینه آن حدود ۲۰۰۰ دلار سالیانه می باشد

  5. با سلام من برای دوره ی زبان کوتاه مدت در شهر پونا میخوام اقدام کنم نمیدونم هزینه ی دانشگاه رو جه جوری بپردازم در ضمن تا چه مدت اخذ ویزا و مراحلش زمان میبره لطفا راهنمایی کنید ممنون

    • می توانید با ما اقدام نمایید که تمامی کار های مربوط به ثبت نام شما و اخذ پذیرش و همچنین کارهای اولیه شمادر هند از جمله به استقبال آمدن شما در فرودگاه و کارهای مربوط به تهیه مسکن و ثبت نام پلیس شما و … را نیز در برنامه کاری ما می باشد و در کنار شنا خواهیم بود در صورت تمایل برای اقدام با شماره ۰۹۱۲۰۵۳۷۳۹۰ مسئول مربوطه تماس بگیرید
      موفق باشید

  6. سلام.لطفابفرمائیددوره پرستاری چقدرزمان وهزینه میبردوازکی شروع میشود.دوره۸ماهه زبان دریک دانشکده متوسط چه قدرهزینه میخواهد.باتشکر فراوان

    • لیسانس پرستاری ۴ ساله می باشد و سالیانه حدود ۲۰۰۰ دلار هزینه تحصیل می باشد و دوره ۶ ماهه زبان ۶۵۰ و ۱۰ ماهه ۱۲۰۰ دلار هزینه دارد

  7. سلام،من ٣ سال هند بودم و درسم كه تمام شد اومدم ايران،يك سالي هست كه ايرانم،٢سوال داشتم:
    ١. ايا ويزاي كار ميدهند،چون يك شركت مهندسي منو مي خوان
    ٢. ايا ويزايي تحت عنوان كاراموزي داريم
    ممنون از راهنمايي تون

    • بله می توانید اقدام نمایید
      بله می دهند و ویزایی به عنوان کارآموزی نداریم
      با ما تماس بگیرید

  8. سلام من پزشک عمومی اهل اکشور لیبی هستم واز انجا فارغالتحصیل شدم/البته چون همسرم ایرانی هستن ملیت ایرانی هم دارم
    سوال:جگونه میتوانم در هند در رشته زنان وزایمان مشغول به تحصیل شوم
    ۲-آیا دانشگاه پیشنهادی شما مورد تایید کشور امریکا وکانادا میباشد زیرا قصد مهاجرت دارم
    ۳-آیا به همسر ودخترم اجازه اقامت را در زمان تحصیل میدهند
    ۴- هزینه تقریبی چند دلار میشود وبرای شروع چگونه اقدام کنم در نهایت ایا من بعنوان پزشک عمومی در هند میتوانم مشغول کار شوم/
    باتشکر لطفا پاسخ دهید

    • سلام
      میتوانید در هند تحصیل کنید
      بیشتر دانشگاههای پزشکی هندوستان را کشورهای اروپایی و آمریکایی قبول دارند
      به همراهان ویزای همراه نمیدهند
      برای اشتغال ضمانتی وجود ندارد.

  9. سلام من کارشناسی نرم افزار دارم . می خوام بدونم برای دوره طراحی سایت با php دوره آموزشی کوتاه مدت هست؟ در مورد شهر و هزینه اش هم لطفا به من بگین

  10. سلام
    من کارشناسی ارشد ژنتیک رو از حیدراباد هند گرفتم و الان در ایران هستم.
    از دانشگاه پنجاب پذیرش دکتری گرفته ام و می خوام برگردم هند و با مراجعه به پلیس چندیگر برای ویزای تحقیقاتی اقدام کنم. آیا می تونم جهت حضور در چندیگر, پذیرش یک دوره کوتاه مدت بگیرم؟
    در ضمن قبلا یکبار ویزای زبان برای حیدرآباد گرفته ام.و بایستی پذیرش جدید از دانشگاه یا موسسه ای در شهر چندیگر باشد
    با سپاس

  11. با سلام . من فوق لیسانس m.tech در رشته IT و گرایش information systems and managament هستم. الان برای چه دوره ای می تونم ویزا بگیریم. دوره های بالای ۶ ماه منظورم هست. آیا می تونم از شما کمک بگیرم؟

    • سلام
      بله میتونید دوره پی-جی مربوط به رشته خودتون پذیرش بگیرید
      طول دوره حدود ۱ سال هست
      برای اطلاعات بیشتر با شماره ۰۲۱-۲۶۴۱۵۶۹۸ تماس بگیرید

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Website is Protected by WordPress Protection from eDarpan.com.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.